Enajstica, kreativna agencija posveča veliko pozornosti zaščiti vaših osebnih podatkov. Pravila o zasebnosti urejajo način ravnanja z infomacijami, ki jih Enajstica, kreativna agencija obdeluje ali zbira med obiskom spletnih strani. Obdelava podatkov poteka v skladu z zakonom.

 

Zbiranje in obdelava osebnih podatkov

Osebni podatki so vsi podatki, ki vas identificirajo (denimo ime, naslov, elektronski naslov itn). Enajstica, kreativna agencija ne zbira vaših osebnih podatkov, če vi tega ne dovolite. Razen torej v primerih, ko nam podatke posredujete (v primeru sodelovanja v nagradnih igrah, registraciji za komentiranje) in torej soglašate z njihovo uporabo v spodaj navedene primere.

Uporaba in prenos osebnih podatkov

Podjetje Enajstica, kreativna agencija bo vaše podatke uporabljala za tehnične potrebe upravljanja s spletnimi stranmi, za analizo vaših preferenc, pošiljanje novic in za pošiljanje splošnih ali prilagojenih ponudb. Z namenom, da imate dostop do posebnih informacij in da lahko komuniciramo z vami, bodo vaši podatki dostopni tudi našim pogodbenim partnerjem, ko bodo ti jasno navedeni na soglasju, vendar izključno za namen, za katerega so bili podatki zbrani. Feniks media d.o.o. svetuje vsem staršem in skrbnikom otrok, da jih podučijo o varni uporabi interneta in skrbni uporabi osebnih podatkov. Storitve, ki jih nudimo, niso namenjene mlajšim od 16 let, vendar pri podatkih, ki nam jih uporabniki posredujejo, ne moremo vedeti ali se nanašajo na osebe, ki še niso dopolnile te strosti. Zato svetujemo staršem, da otroke podučijo o odgovorni uporabi osebnih podatkov na internetu.

Pravila za uporabo in shranjevanje piškotkov (HTTP cookies)

Naše spletne strani uporabljajo piškotke. To so podatki majhnih velikosti, ki se občasno shranjujejo na vašem trdem disku in našim spletnim stranem omogočajo prepoznavo vašega računalnika, ko ponovno pridete na našo spletno stran. Naše spletne strani lahko zbirajo in hranijo tehnične podatke kot so piškotki, IP naslov uporabnika ali obiskovalca, vrsto naprave, brskalnika in podobno, a pri tem ne identificirajo osebe.

Piškotki, ki se hranijo, služijo analitičnim in statističnim namenom in za delovanje internetne strani ter izboljšanje uporabniške izkušnje. Piškotki so lahko stalni in ostanejo na napravi uporabnika tudi ko zapusti spletno stran, ali začasni, ki se hranijo na napravi samo med obiskom spletne strani.

Piškotki tretjih oseb se uporabljajo za pridobivanje statističnih podatkov o obiskanosti naše spletne strani.

Odvisno od nastavitev vašega brskalnika, se lahko piškotni avtomatično sprejemajo. Če se z njihovo uporabo ne strinjate, jih lahko kadarkoli izbrišete ali trajno izklopite na vaši napravi.

Več informacij o upravljanju s piškotki poiščite na straneh brskalnika, ki ga uporabljate. Poudarjamo pa, da je namen piškotkov izboljšanje uporabniške izkušnje in uporabe naše spletne strani nasploh, zato lahko onemogočenje piškotkov ali njihovo brisanje onemogoči delovanje določenih funkcionalnosti spletne strani in povzroči, da bo ta tudi na izgled drugačna.

Newsletter

Če ste izrecno privolili, vam pošiljamo naše novice v obliki newsletterja, kar hkrati pomeni, da vam lahko pošljemo tudi elektronsko vsebino komercialne narave. Podatke, ki ste nam jih pri tem posredovali, se bodo uporabljali samo za te namene. Če newsletterja ne želite več prejemati, se lahko kadarkoli odjavite s klikom na povezavo, ki se nahaja v newsletterju. V tem primeru bomo vaše osebne podatke prenehali obdelovati.

Obdelava podatkov za pošiljanje novic je nujna zaradi naših legitimnih interesov, zato teh podatkov niste dolžni dostaviti in/ali privoliti, da jih prejemate. Pravna osnova je vaše privoljenje (6. točka Uredbe o zaščiti osebnih podatkov). Brez vaše privolitve vam novic ne bomo pošiljali.

V primeru, da vam novice pošlje naš poslovni partner, to pomeni, da ima za ta namen dovoljenje za obdelavo osebnih podatkov. Obveščamo vas, da naš poslovni partner varuje vaše podatke z odgovornim ravnanjem in najsodobnejšimi tehničnimi in organizacijskimi prijemi. Naš poslovni partner vaših podatkov ne sme uporabljati za druge namene.